Wat leer je met een HSP kindercoach opleiding?

Als HSP kindercoach beschik je over de kennis en vaardigheden om kinderen professioneel te begeleiden. Het stimuleren van de eigen kwaliteit en het zelfoplossend vermogen van kinderen staat daarbij centraal. Je ontdekt hoe je het kind zo goed mogelijk kunt helpen bij verschillende hulpvragen. Daarnaast leer je ouders te begeleiden. In de opleiding dragen wij onze ontwikkelingskennis over in het ondersteunen van kinderen met voelsprieten.

 

Meld je aan voor de opleiding
De opleiding tot HSP kindercoach is voor wie wil leren als coach om kinderen en ouders/opvoeders te begeleiden bij opvoedings- en ontwikkelingsvraagstukken. Als kindercoach gericht op hooggevoeligheid begeleid je kinderen in hun hulpvragen en naar een balans tussen de prachtige kwaliteiten en valkuilen die HSP biedt.

In de opleiding HSP Kindercoach leer je hoe je als coach deze verandering bij je kind kunt brengen.

 

Wat is HSP?
Ik leg het je kort uit: Het zenuwstelsel van de HSP is gevoeliger voor zintuiglijke indrukken dan de gemiddelde persoon. Veel hooggevoelige mensen hebben een goede intuïtie en een diepe verbinding met mens, omgeving, als ook dieren en de natuur. Hun emotionele leven is rijk en ze worden snel geraakt door de schoonheid van de details.

De meeste HSP’ers vinden het echter moeilijk om hun hoge gevoeligheid in balans te hebben, omdat de verhoogde gevoeligheid ook nadelen heeft. Omdat HSP’ers meer openstaan ​​voor prikkels van buitenaf, is de kans groter dat ze gestoord worden in hun gevoelens. Dit geldt vooral als ze lange tijd met sterke prikkels te maken hebben.

 

Na het afronden van de opleiding op De HSP Academie heb je de kennis en vaardigheden om kinderen, als ook de ouders beter te leren omgaan met de valkuilen van hoogsensitiviteit en hun sterke punten optimaal te benutten. In de training wordt speciale aandacht besteed aan de hoogsensitiviteit van kinderen. Zo leer je zelfvertrouwen en rust bij hooggevoelige kinderen te vergroten. Jij bent hun helpende hand!

 

Opleiding:
Holistisch kindertherapeut – met HSP specialisatie

Wil je als kindercoach, leerkracht of opvoeder leren hoe je hoogsensitieve kinderen het beste holistisch kunt ondersteunen? Wilt u uw kinderen op weg helpen? Deze kinderen en hun ouders hulp geven?

Dan is onze opleiding echt iets voor jou!

Opleiding: 

Holistisch kindertherapeut 
met HSP-specialisatie

Wil jij als o.a. kindercoach, leerkracht of pedagogisch medewerker leren hoe je hooggevoelige kinderen op holistische wijze optimaal kunt ondersteunen? Wil je graag kinderen helpen in hun processen? Zodat deze kinderen én hun ouders geholpen zijn? 

Dan is onze opleiding echt voor jou bedoeld!

Lees nog even verder