Gratis online cursus

Welkom bij de 5-daagse cursus over familiepatronen!

Door je aan te melden voor deze cursus, zet je een belangrijke stap naar zelfontdekking en groei. Je gaat de diepgaande wereld van familieopstellingen verkennen, ook wel bekend als systemisch werken. Bij de academie leer je op holistisch niveau systeemwerk uit te voeren.

Ontdek hoe onze familiepatronen en dynamiek ons gedrag, emoties en relaties beïnvloeden. Tijdens deze cursus komen we samen om specifieke problemen, vraagstukken of dynamieken te verkennen, waardoor onderlinge relaties en innerlijke systemen duidelijk worden en kunnen worden verhelderd en geheeld.

Ik wens je heel veel plezier met het volgen van mijn cursus, waar ik met veel liefde aan heb gewerkt!

Deze gratis cursus biedt een waardevolle ruimte om jouw familiepatronen te verkennen en te transformeren.

Met bijna 10 jaar ervaring in het verzorgen van wekelijkse familieopstellingen binnen mijn praktijk, onderwijs en bedrijven, deel ik graag mijn toewijding en expertise met jou. Door regelmatig opstellingen te faciliteren, heb ik een diepgaand begrip ontwikkeld van hoe familiedynamieken werken en hoe ze van invloed zijn op het welzijn van individuen en groepen.

Deze cursus biedt een waardevolle ruimte om jouw familiepatronen te verkennen en te transformeren. Mijn expertise en begeleiding zullen je helpen om de kracht van familieopstellingen te ervaren en stappen te zetten naar een gezondere en meer gebalanceerde dynamiek binnen jouw familie en andere systemen waar je deel van uitmaakt.

Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisaie | De HSP Academie

Je hebt je eigen pad te bewandelen, met je eigen unieke uitdagingen. Het is jouw taak om deze aan te pakken, want wat je niet oplost, geef je door aan de volgende generatie.

Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisaie | De HSP Academie

Over de cursus

Schrijf je in voor de gratis 5-daagse online cursus over: Familiesystemen ken ze en doorbreek patronen

Voel jij het al stromen? Geef je op voor de opleiding Holistisch Systeemcoach

Ons uitgebreide programma is ontworpen voor professionals en ze te voorzien van de nodige kennis, vaardigheden en tools om te gedijen in het veld van holistisch systeemcoachen.

Ben je gepassioneerd in het begrijpen van familiepatronen en wil je anderen begeleiden naar een leven van zelfbewustzijn en persoonlijke groei? Dan is deze opleiding perfect voor jou!

Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisaie | De HSP Academie

Even voorstellen

Mijn naam is Anne van Omme, holistisch kindertherapeut, HSP expert, trainer & spreker.

Ik verzorg al bijna 10 jaar lang wekelijks familieopstellingen binnen mijn praktijk, binnen het onderwijs en bij bedrijven, door mijn toewijding en ervaring op dit gebied deel ik graag met je hoe prachtig en transformerend het kan zijn. Door regelmatig opstellingen te faciliteren, heb ik een diepgaand begrip ontwikkeld van hoe familiedynamieken werken en hoe ze van invloed zijn op het welzijn van individuen en groepen.

Binnen mijn praktijk en academie bied ik een waardevolle ruimte voor mensen om hun familiepatronen te verkennen en te transformeren. Door mijn expertise en begeleiding kunnen mensen de kracht van familieopstellingen ervaren en kunnen ze stappen zetten naar een gezondere en meer gebalanceerde dynamiek binnen hun familie en andere systemen waar ze deel van uitmaken.

error: Deze content is beveilgd
Studiegids - Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP-specialisatie

Gratis studiegids downloaden

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de studiegids digitaal over de opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie!