Opleiding Holistisch Systeemcoach

Ben je gepassioneerd door het begrijpen van diepgewortelde familiepatronen en wil je anderen begeleiden naar een leven van zelfbewustzijn en persoonlijke groei? Dan is deze opleiding perfect voor jou!

Ons uitgebreide programma is ontworpen om zowel beginners als ervaren professionals te voorzien van de nodige kennis, vaardigheden en tools om te gedijen in het boeiende veld van holistisch systeemcoachen. Met een combinatie van theoretisch onderwijs, praktische toepassingen en persoonlijke ontwikkeling, bieden wij een holistische benadering die het welzijn van de gehele persoon centraal stelt.

Opleiding Holistisch Systeemcoach

Je zult transformatie vinden op een holistisch niveau, waarbij je niet alleen jezelf maar ook anderen kunt helpen groeien en bloeien.

de-hsp-academie-opleiding-holistisch-kindertherapeut-6

Voor wie is de opleiding geschikt?

Of je nu net begint aan je coachingsreis of al jaren in het vak zit, onze opleiding biedt een waardevolle en verrijkende ervaring die je zal helpen om je vaardigheden als holistisch systeemcoach naar een hoger niveau te tillen.

Onze opleiding start op 24 mei 2024 staat open voor iedereen die gepassioneerd is om te leren, of je nu een nieuwkomer bent in het veld van coaching of een doorgewinterde professional die zijn vaardigheden wil uitbreiden.

“De kennis en praktijkdagen in combinatie met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling maken dat ik met veel plezier naar de praktijkdagen toe ga. Bovendien is de sfeer altijd warm/huiselijk, Anne heeft aandacht voor iedereen en draagt leerzame casussen.“

Marit Meulen

Wat ga ik leren?

Met deze opleiding leer je:

image16

Wat kan ik na de opleiding?

Met deze opleiding ben je uitgerust om:

“Ik ben heel dankbaar dat deze opleiding met Anne als docente op mijn pad is gekomen. Het heeft me, nu al, zoveel gebracht en er komt nog veel meer bij!“

Marion Kriesels

Onze opleiding omvat acht boeiende modules, elk gericht op een specifiek aspect van holistisch systeemcoachen:

De opleiding bestaat uit 9 fysieke praktijkdagen per maand op locatie in Zelhem.

Module 1 - 24 mei 2024

Systemisch Familiepatronen

Een Diepgaande Analyse en Praktische Toepassingen
In deze module duiken we diep in de wereld van familiepatronen en leren we hoe we deze kunnen analyseren en begrijpen om effectieve coachingsessies te faciliteren.

Module 2 - 21 juni 2024

De Kracht van Familieopstellingen

Ontdek de transformerende kracht van familieopstellingen en leer hoe je deze krachtige tool kunt gebruiken om verborgen dynamieken bloot te leggen en helende oplossingen te vinden.

Module 3 - 5 juli 2024

Het innerlijk systeem opstellen en persoonlijke Groei

Verken de verbinding tussen het innerlijke en het uiterlijke systeem en ontdek hoe je persoonlijke groei kunt bevorderen door middel van zelfreflectie en bewustwording.

Module 4 - 20 september 2024

Zelfontwikkeling en traumaheling

Leer effectieve technieken voor zelfontwikkeling en traumaheling, zowel voor jezelf als voor de mensen die je coacht, om diepgaande transformatie te faciliteren.

Module 5 - 18 oktober 2024

Effectief Grenzen Stellen

Ontwikkel vaardigheden om effectieve grenzen te stellen, zowel voor jezelf als voor je cliënten, om een gezonde en ondersteunende coachingsrelatie te bevorderen.

Module 6 - 15 november 2024

Holistisch coachen

Ontdek de essentie van holistisch coachen en leer hoe je een integratieve benadering kunt toepassen om het welzijn van je cliënten te bevorderen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Module 7 - 13 december 2024

Systemisch Werk met Kinderen en Gezinnen

Verken de unieke dynamiek van systemisch werk met kinderen en gezinnen en leer hoe je hen kunt ondersteunen bij het oplossen van conflicten, het verbeteren van communicatie en het versterken van onderlinge relaties.

Module 8 - 17 januari 2025

Systemisch Werk voor het Realiseren van Doelen en Dromen

Ontdek hoe je systemische principes kunt toepassen om doelen en dromen te realiseren, zowel op persoonlijk als professioneel niveau, en leer hoe je obstakels kunt overwinnen en succes kunt bereiken.

Module 9 - 14 februari 2025

Integratiedag

Module 9 staat in het teken van integratie. Vandaag zal je ervaren dat je al heel veel tools en methodieken geleerd hebt. En dat je ze vanuit flow kunt verweven in holistische sessies. Op je eigen manier. Authenticiteit speelt vandaag weer een belangrijke rol.

Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisaie | De HSP Academie

Gratis studiegids downloaden?

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de studiegids digitaal en zet je op de wachtlijst!

Je leert niet alleen hoe je anderen kunt begeleiden, maar ook hoe je zelf je eigen patronen kunt onderzoeken en aanpakken. Je zult transformatie vinden op een holistisch niveau, waarbij je niet alleen jezelf maar ook anderen kunt helpen groeien en bloeien.

Meld je vandaag nog aan en begin aan een opwindende reis naar zelfontdekking, groei en transformatie als Holistisch Systeemcoach!

De kosten voor deze uitgebreide opleiding bedragen slechts €1.700 (in termijnen mogelijk, al vanaf €212,50 p/maand), waardoor het toegankelijk is voor iedereen die zijn roeping volgt.

De opleiding bestaat uit 9 fysieke praktijkdagen per maand op locatie in Zelhem en zal starten op 24 mei 2024.

Schrijf je hieronder in en zet je op de wachtlijst. Je ontvangt een e-mail zodra er meer informatie is én de studiegids digitaal!

€1.700

Al vanaf €212,50 p/maand

Even voorstellen

Mijn naam is Anne van Omme, holistisch kindertherapeut, HSP expert, trainer & spreker.

Ik werk ruim vijf jaar als holistisch kindertherapeut en hebt duizenden kinderen zien opbloeien in mijn Praktijk BLOEI. Met liefde en gedrevenheid zet ik mijn hoogsensitiviteit in om kinderen en ouders (nationaal en internationaal) te helpen. Met mijn opleiding Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie, leid ik professionals op om vanuit liefde, kennis en kunde te anticiperen op hooggevoeligheid bij kinderen.

Het is mijn missie om kinderen met HSP, met voelsprieten, de begeleiding te geven die ze verdienen. Om ouders van kennis te voorzien om hun kinderen te geven wat ze nodig hebben en om professionals op te leiden die deze kennis en kunde op dit specifieke vlak kunnen verspreiden in hun werkveld. En dat alles op holistische wijze.

error: Deze content is beveilgd
Studiegids - Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP-specialisatie

Gratis studiegids downloaden

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de studiegids digitaal over de opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie!