1-daagse workshop

Wil je leren hoe je kinderen in de kérn kunt helpen om zich beter te voelen en hen holistisch in hun kracht te zetten?

Dan is deze workshop “Holistisch kinderen coachen” echt iets voor jou!

Gratis test - Dit is wanneer een kind een hooggevoelige reactie geeft - De HSP Academie
Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisaie | De HSP Academie

Wat je deze dag kan verwachten:

Praktische informatie

Deze workshop wordt gegeven door Anne, ze geeft jou de tools en kennis om een positieve impact te maken in het leven van kinderen. Meld je vandaag nog aan en doe mee aan deze inspirerende dag!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 20 juli!

Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisaie | De HSP Academie

Even voorstellen

Mijn naam is Anne van Omme, holistisch kindertherapeut, HSP expert, trainer & spreker.

Anne is founder van de HSP Academie, Holistisch Kindertherapeute en HSP specialiste. Ze geeft elke les zelf vanuit haar eigen ervaring en jarenlange expertise. Bij bepaalde modules zijn experts betrokken die hun expertise overdragen aan jou.

Ze werkt al ruim 7 jaar als zelfstandig Holistisch Kindertherapeut en heeft al meer dan 6000 kinderen zien opbloeien in haar succesvolle Praktijk BLOEI. Ze voelde in haar vezels dat ze de academie moest oprichten met opleidingen als Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie en Holistisch Systeemcoach, leid ze professionals op om vanuit liefde, kennis en kunde te anticiperen op hooggevoeligheid bij kinderen.

IMG_3552
IMG_2782

Voel jij het al stromen? Geef je op voor de opleiding Holistisch Kindertherapeut met HSP-specialisatie

Met onze holistische opleiding word jij Holistisch Kindertherapeut. Daarbij specialiseer jij je in HSP; je leert hoe kinderen met voelsprieten en hun ouders kunnen omgaan met lastige situaties die overprikkeling en hooggevoeligheid vaak met zich meebrengen. Je krijgt praktische handvaten, verdiepende lessen en holistische technieken- en methodieken. 

Wanneer jij voelt in jezelf dat je je meer wilt verdiepen in het werken met HSP kinderen, dat het klopt en je merkt dat jij je helemaal happy vanbinnen voelt dan ben jij aan het juiste adres met de opleiding Holistisch Kindertherapeut met HSP-specialisatie.

error: Deze content is beveilgd
Studiegids - Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP-specialisatie

Gratis studiegids downloaden

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de studiegids digitaal over de opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie!