Even voorstellen

Founder Anne van Omme

Anne is founder van de HSP Academie, Holistisch Kindertherapeute en HSP specialiste.

Ze werkt ruim 7 jaar als zelfstandig Holistisch Kindertherapeut en heeft al meer dan 6000 kinderen zien opbloeien in haar succesvolle Praktijk BLOEI. Ze schrijft artikelen voor (bekende) platforms en traint al jaren o.a. leerkrachten, kindercoaches, KDV, andere coaches en therapeuten en geeft (online en live) trainingen en presentaties door het hele land. 

Haar wachtlijst van de praktijk is gemiddeld 8 weken, mensen komen uit het hele land (en België) om naar haar therapievorm te komen en ze voelde dat ze ook anderen in hun kracht wil zetten! Want met veel liefde zet ze haar hoogsensitiviteit in om haar cliënten te helpen. Maar haar praktijk groeit uit zijn jasje!

“Als kind ving ik veel op. Prikkels. Emoties van anderen. Ik voelde mij anders, maar wist niet dat ik hooggevoelig was. Inmiddels heb ik van mijn intuïtieve kracht mijn werk gemaakt. En eerlijk? Ik doe niets liever! Omdat ik zoveel mogelijk kinderen dit geluk gun, ben ik gestart met de academie en deze door een audit heen laten gaan om het een officiële opleiding te maken. Zo kunnen meer mensen HSP herkennen en hulp bieden. De kinderen van Nu vanuit bewustzijn goed in hun vel en stralend de wereld in!“

- Anne

Ik heb o.a. de volgende opleidingen en specialisaties:

Help jij mee hooggevoelige kinderen én hun ouders te laten stralen?

error: Deze content is beveilgd
Studiegids - Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP-specialisatie

Gratis studiegids downloaden

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de studiegids digitaal over de opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie!