Reviews

Toen ik besloot om mijn droom en missie (met kinderen werken) te gaan volgen in de vorm van kindercoaching kwam al vrij snel de opleiding Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie van Anne op mijn pad. Een vriendin stuurde een link door met de tekst: dit past echt helemaal bij jou! En wat had ze gelijk!

In september 2022 ben ik begonnen met de opleiding en wat is dit een mooie en fijne opleiding! Ik ben hier echt zo op mijn plek. Het is al jaren mijn droom om kinderen te kunnen ondersteunen, om ze (weer) te laten stralen vanuit hun eigen unieke kern en ze te laten voelen en ervaren dat ze echt kunnen en mogen zijn wie ze zelf zijn. Ik wilde dit wel op een holistische manier kunnen doen en echt vanuit mijn eigen hart en zijn. Deze opleiding is hier voor mij de perfecte opleiding voor! Je leert tijdens deze opleiding niet alleen veel over hoe je kinderen kan helpen en ondersteunen en welke methodieken en oefeningen je hiervoor kan inzetten, ook is deze opleiding een plek waar je jezelf weer op een dieper niveau gaat ontdekken en ontwikkelen. Naast de praktijkdagen waarin we veel met elkaar oefenen heeft de opleiding ook een zeer uitgebreide online leeromgeving.

Anne is een lieve, zachte (en van daaruit heel krachtige) en warme vrouw die echt leeft en handelt vanuit haar hart, dat is in alles voelbaar. Daarbij heeft ze ook nog eens ontzettend veel kennis op het gebied van kinderen, kindercoaching/-therapie en HSP. Zo mooi en fijn hoe ze iedereen aanvoelt, begrijpt en echt ziet. Ze staat ook echt voor ons klaar om ons te helpen in ons proces binnen deze opleiding. Dat is ook elke praktijkdag weer voelbaar in de groep. Het is zo’n fijne groep waarin iedereen zich veilig voelt en echt mag zijn wie ze is.

Ik raad deze opleiding aan iedereen aan die vanuit zijn hart kinderen wil helpen en ondersteunen! Ik ben in ieder geval heel dankbaar dat ik me heb aangemeld voor deze mooie opleiding.

Ik volg bij Anne de opleiding Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie. Voor mijzelf was dit de keuze om mijn kennis uit te breiden en methodieken te leren om kinderen nog specifieker te kunnen begeleiden en helpen.

Wat een ontzettend fijne opleiding is dit! Ik ben blij dat ik de stap gezet heb en mij ingeschreven heb. Anne is een heel heel fijn mens. Warm, liefdevol, zacht en intuïtief. De persoonlijke begeleiding is heel fijn, ze staat naast haar studenten en helpt waar nodig.
Tijdens de lesdagen leren we nieuwe methodieken, oefenen we met elkaar en is er tijd voor vragen & reflectie.

Bij twijfel.. doen! Het verrijkt en verdiept je persoonlijk en je kunt je nieuwe kennis en inzichten straks gebruiken voor vele gezinnen!

Bedankt Anne voor deze mooie opleiding!

Wat een fantastische opleiding!
Ik heb met vol enthousiasme en motivatie de opleiding tot kindertherapeut bij Anne afgerond. Zij maakt echt deze opleiding. Ze is vol passie en je neemt het van haar over. Zo fijn om te kunnen doen wat zij met liefde doet. Kinderen en ouders helpen. Het mooie in deze opleiding is ook dat je jezelf (nog) beter leert kennen. Ik ga in januari starten met mijn praktijk Florère.
Twijfel je nog om de opleiding te gaan doen? Niet doen! Je zult geen spijt krijgen. Dank je wel lieve Anne!

In september begonnen met de opleiding 'holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie'. Het is een hele waardevolle opleiding die mij, op zowel persoonlijk als professioneel vlak, verdieping en verrijking geeft. Anne is een zeer open persoon die tijd neemt voor de individuele vraagstukken en tegelijkertijd het groepsproces niet uit het oog verliest. Ik voel me gezien door Anne en door haar open houding durf ik mijzelf te zijn in alle kwetsbaarheid. Binnen mijn eigen praktijk zijn de methodieken en inzichten een zeer welkome aanvulling die mij, op professioneel vlak, verdieping en verbreding geven. Anne denkt mee in het verder ontwikkelen van mijn praktijk en geeft handvatten. Erg fijn! Kortom, ik ben erg blij met de keus die ik heb gemaakt.

De opleiding tot Holistisch Kindertherapeut bij Anne is een verrijking voor je praktijk maar tegelijkertijd ook voor je eigen proces. De energie van Anne is prettig om les van te krijgen. Anne geeft les vanuit passie, liefde en zachtheid. Anne weet precies wat jij in je proces als Holistisch Kindertherapeut nodig hebt voor dat ene extra duwtje in de goede richting. Deze individuele aandacht is echt een extraatje op de gehele stof van de opleiding. De opleiding is online helder in elkaar gezet, waar je naast de praktijkdagen zelf mee aan de slag kan. Tijdens de praktijkdagen hangt er een gemoedelijke sfeer onderling. We voeren de theoretische stof in de praktijk uitvoerig uit. Al met al Anne is een stukje verrijking geweest op mijn levenspad, waar ik haar enorm dankbaar voor ben.

error: Deze content is beveilgd