Reviews

De opleiding tot Holistisch Kindertherapeut met HSP-specialisatie van Anne is een groot cadeau voor jezelf en de kinderen van nu. Anne brengt niet alleen héél veel kennis en ervaring mee. Haar aanwezigheid is ook een superfijne combinatie van zacht en kracht. Je voelt je gezien, gehoord, begrepen, gewaardeerd, geliefd. Alles wat ze doet, doet ze vanuit haar hart. Zij verstaat de kunst van ‘holding space’. Los van de magische methodieken leer je dicht bij jezelf te komen of blijven, je authenticiteit helemaal te laten zien en te vertrouwen op je wijsheid en intuïtie. De groep is een veilig nest, vol respect en bewondering voor elkaar. Niets dan dankbaarheid voor deze ervaring.

Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie is een prachtige opleiding! Anne is ontzettend betrokken, kundig en enthousiast. Bij de eerste online kennismaking was er meteen een klik en werd ik nóg enthousiaster. Anne vertelde puur en eerlijk. En ik wist eindelijk wat ik wilde gaan doen! Tijdens de opleiding krijg je verschillende modules die fijn aansluiten bij de opleiding en toe gaat passen in de praktijk. De lesdagen zijn ontspannen en fijn. Je kunt helemaal jezelf zijn. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze opleiding heb mogen volgen.

Een zeer waardevolle opleiding, waarbij je veel praktische tools krijgt aangeboden. Anne is een liefdevol persoon en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ze is erg betrokken. De holistische visie vloeit door de hele opleiding heen, wat echt een meerwaarde is. Als je met kinderen wilt gaan werken, is deze prachtige opleiding zeker een must!

Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik de opleiding tot holistisch kindertherapeut gevolgd heb. Naast een persoonlijke groei ook zoveel geleerd over de holistische kijk op hulpvragen van kinderen. Bij twijfel zeg ik: DOEN. Dankjewel lieve Anne voor de liefde die je in je studenten en de opleiding steekt. Liefs Annemarie

Tijdens de opleiding heb ik veel fijne oefeningen geleerd en handvatten meegekregen om (hoogsensitieve) kinderen verder te helpen. Anne geeft les vanuit haar hart en dat is voelbaar. Het is helemaal oké om jezelf te zijn en dat maakt het zo fijn.

Toen ik Anne voor de eerste keer benaderde omdat ik interesse had in de opleiding voelde ik mij meteen welkom. Anne kijkt/voelt mee aan of de opleiding bij je past en is hier transparant in tijdens een call. Haar openheid maakte dat ik vanaf het begin een vertrouwd gevoel had om te starten met de opleiding. Inmiddels heb ik de eerste 3 praktijkdagen gehad en al zó veel geleerd. De kennis en praktijkdagen over het werken met HSP-kids in combinatie met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling maken dat ik met veel plezier naar de praktijkdagen toe ga. Bovendien is de sfeer altijd warm/huiselijk, Anne heeft aandacht voor iedereen en draagt leerzame casussen.

Ik heb de opleiding tot Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie gevolgd aan de HSP Academie. Anne is een echte wandelde HSPedia! Zij heeft zo veel kennis en (praktijk)ervaring en weet dit op een hele fijne manier over te brengen. Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de opleiding. Alle methodieken zijn direct toe te passen. Prachtige lesmaterialen, een uitgebreide syllabus en hele fijne online leeromgeving met ook nog leuke video's! Anne is een hele fijne docente, die altijd alle tijd en ruimte maakt voor al je vragen. Echt een aanrader! Zeer waardevolle opleiding!

De HSP Academie is een onwijs fijne onderwijs instelling, die veel aandacht heeft voor jou persoonlijke en professionele groei. De lesdagen zijn heel ontspannen en er zit een fijne opbouw in de methodiek en de opdrachten. Daarnaast is er veel aandacht voor jou persoonlijk. Wie je bent en wie je mag zijn. De opleiding bevat verschillende modules met allemaal hun eigen interessante en waardevolle lesstof. Anne zelf is een hele fijne vrouw met onwijs veel kennis en ervaring. Ze is heel liefdevol en maakt voor iedereen tijd om ze persoonlijk te leren kennen en te helpen groeien en bloeien. Voor iedereen die in zich zelf wil investeren en kinderen wil helpen in hun kracht te staan en liefdevol op te laten groeien beveel ik de opleiding absoluut aan.

Na een tijdje zoeken op internet kwam ik op de website van HSP Academy terecht. Meteen voelde ik dat dit het soort opleiding is waar ik naar zocht. Toch heb ik even getwijfeld omdat de locatie voor mij twee uur rijden was. Maar wat ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt. Iedere les was het de afstand meer dan waard. Ik heb er zoveel geleerd en ook over mezelf geleerd. Als je voelt dat dit iets voor jou kan zijn, ga het doen, want dit is iets wat je de rest van de leven meeneemt!

De opleiding tot holistisch kindertherapeut is een prachtige en waardevolle opleiding. De holistisch visie is echt onderscheidend van anderen. De theorie en praktijkdagen zijn heel mooi en met veel liefde in elkaar gezet. Dit voel je echt en neem je over. Dit merk ik ook in de fijne groep waar ik in zit. Met veel enthousiasme volg ik deze opleiding, nog maar net over de helft en al zo ontzettend veel geleerd wat ik al in de praktijk kan brengen. De oefeningen zijn heel praktisch en fijn voor kinderen. Ze leren zichzelf in hun eigen kracht te zien. Ik werk zelf op een kinderdagverblijf en zelfs op jonge leeftijd kan je kinderen spelenderwijs met gevoeligheid om leren gaan. Het is heel mooi om kinderen met leuke oefeningen te laten verbinden, met zichzelf en met het gezin. Ik ben heel dankbaar dat deze opleiding met Anne als docente op mijn pad is gekomen. Het heeft me, nu al, zoveel gebracht en er komt nog veel meer bij!

Onder het mom van nooit te oud om te leren kwam ik bij de 1-jarige opleiding holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie van Anne terecht. Het heeft mij niet alleen veel kennis over HSP, kinderen en methodieken gebracht, maar heeft mij ook geleerd totaal mezelf te mogen zijn. Deze opleiding is heel praktijkgericht en hierbij voel je de ruimte om jezelf te ontwikkelen in je eigen tempo onder begeleiding van Anne die met haar hele ziel en zalighei haar kennis aan haar studenten overdraagt. Ik ben in een warm nest terechtgekomen en ik had gewild dat ik dit 20 jaar eerder had kunnen doen. Een echte aanrader!

Een inspirerend en leerzaam jaar. Ik heb veel over mezelf geleerd als hoog sensitief persoon. Ook kon ik de kinderen in mijn praktijk als remedial teacher op een basisschool met de tools van Anne veel beter ondersteunen. Anne heeft het vermogen om een ander mens weer in bloei te zetten!

Na een hele fijne kennismakingscall met Anne vorig jaar zomer was ik al snel overtuigd, dit voelt zo goed en is precies wat bij mij past. Tijdens het video bellen en de kennismaking met Anne voelde ik dat ik helemaal mezelf mocht zijn en Anne gaf me alle ruimte om m´n twijfel te delen. Zonder mij over te halen, voelde ik dat ik door haar liefdevolle energie en vertrouwen, eigenlijk al wist dat ik ervoor wilde gaan en dat ik er vooral heel veel zin in had! In januari dit jaar ben ik begonnen en wauw, wat een ontzettend fijne energie tijdens die eerste praktijkdag. Volledig de ruimte voelen om helemaal jezelf te zijn, de herkenning bij de andere studenten, het vertrouwen en natuurlijk het opslurpen van alle kennis en ook de fijne energie die Anne uitstraalt en overbrengt op de groep. En elke praktijkdag die volgde voelde weer zo waardevol. Het gaf me telkens weer zoveel inzichten, zoveel positieve energie om die verdieping in te gaan en ook het delen met de medestudenten vond ik een hele mooie ervaring en schepte een hele veilige sfeer. Nog een aantal modules te gaan en ik kijk er elke keer weer erg naar uit om nieuwe kennis op te doen en ermee te gaan oefenen. En ook in m´n eigen persoonlijke ontwikkeling maak ik een ontzettend mooie groei door binnen deze opleiding waar ik natuurlijk ook heel erg dankbaar voor ben. Ik ben heel blij dat deze opleiding op mijn pad is gekomen en Anne is een ontzettend mooi en lief persoon die met je mee denkt en kijkt en waarbij je echt jezelf kunt zijn.

Anne is een heel warm en meelevend persoon. Ze heeft een hele mooie, rustige en empatische manier van lesgeven. Er is naast de lesstof genoeg ruimte voor emoties en ervaringen delen. Naast dat deze opleiding heel leerzaam en verrijkend is, is het ook op een positieve manier een soort therapie. Je raakt tijdens de lessen ook eigen stukken en gaat hier gelijk mooi mee aan de slag, waardoor we stukjes in ons helen en dit als leerzame lessen kunnen meenemen in de praktijk met kinderen en ook volwassenen. Deze opleiding bij Anne is zeker een aanrader!

De opleiding tot holistisch kindertherapeut brengt mij zo veel moois. Vanaf het begin dat ik met Anne in contact kwam voelde ik meteen dat dit de opleiding was waar ik al die tijd al naar op zoek was. Het is een aanrader voor iedereen die diep vanuit het hart voelt meer te willen betekenen voor de kinderen van nu. De opleiding is ontzettend mooi, diepgaand en professioneel opgezet door Anne en ze deelt haar expertise met zoveel passie en plezier. Je voelt je bij Anne in de les helemaal op je gemak en ze neemt alle ruimte en tijd om met je te verbinden.

Dankjewel Anne voor wat je doet 💗🙏

De hsp-academie is een hele fijne manier om kinderen holistisch te begeleiden. Anne geeft echt op gevoel haar lessen en dat kun je zien. Niet alleen voor jezelf is dit een fijne leerschool maar ook hoe je de kindjes kunt helpen hun patronen te doorbreken en zij de juiste handvaten krijgen om zelfstandig en zelfverzekerd hun weg te bewandelen!

De opleiding tot Holistisch Kindertherapeut met specialisatie HSP volg ik nu sinds januari. Als juf in het basisonderwijs heb ik vele opleidingen en cursussen gevolgd. Maar wát een prachtige opleiding is dit, met liefde en kundigheid gegeven door Anne. Zij geeft elke fysieke lesdag zelf met passie haar kennis over HSP door. Daarbij heeft ze een mooie online leeromgeving opgezet. De methodieken die wij er leren en samen oefenen, raken ook onszelf waardoor we mogen ervaren wat het teweeg brengt. Daarbij gaat het leren als vanzelf, in een ontspannen en warme groep waar iedereen zichzelf mag zijn. Ik ervaar het als zeer waardevol voor mezelf en ook zeker voor de kinderen op school. Ik mocht voor een opdracht met enkele kinderen van groep 7 sessies houden. We tekenden, hadden het over van alles wat er in ze opkwam, deden een mooie ademhalingsoefening, schreven een treffende tekst op een kaart en eindigden ontspannen. Wat ben ik dankbaar dat ik dit mag leren. Naast het lesgeven ga ik hier op school meer aandacht aan schenken en anderen enthousiasmeren, want ik zie wat het met kinderen doet. Dank je wel Anne, voor deze prachtige opleiding! Juf Erna V.

Een hele mooie opleiding, ook erg waardevol voor jezelf. Anne weet door haar eigen sensitiviteit en ervaring heel goed wat er nodig is voor de kinderen van nu. Ze brengt dit over op haar eigen liefdevolle manier. De lesdagen zijn heel ontspannen en vooral praktijkgericht. Een fijne en warme groep dames met allemaal dezelfde missie. Voelt als thuiskomen 🧡

De opleiding tot Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie daarvan voelde ik meteen: dit is op mijn lijf geschreven! Wauw ik ben onder de indruk wat deze opleiding allemaal voor moois brengt en hoe een veilige, warme, vertrouwde sfeer Anne creëert. Een setting waarin alles gedeeld kan worden, er ruimte is om vragen te stellen en de methodieken meteen te oefenen in de praktijk. Iedere keer kijk ik uit naar de volgende opleidingsdag, het is een cadeau voor jezelf! Zoveel herkenning vind ik bij deze bijzondere groep vrouwen die dezelfde passie delen. Heel dankbaar dat ik deze prachtige opleiding mag volgen! Het geeft de verdieping en verrijking waar ik naar op zoek was. En het laat me groeien op persoonlijk en professioneel vlak! Anne is een liefdevolle en intuïtieve vrouw die veel rust en warmte uitstraalt. Die naast je staat en je aanmoedigt. Haar liefde en passie voor het vak, alle kennis en ervaring heeft ze in deze holistische opleiding vorm gegeven. Zoveel dank Anne voor wie je bent en alles wat je doet!

Na een zoektocht op google kwam ik terecht op de website van de HSP academie. Dit raakte mij zo in mijn hart en voelde direct dat dit het voor mij is. Ik ben in september begonnen en heb geen moment spijt gehad. Anne geeft les vanuit haar hart en dit voel je ook echt! Een warme, krachtige vrouw die weet waar zij over praat en wat zij over wilt brengen. Zelf werk ik al heel wat jaren in de kinderopvang, ben ik een hoogsensitieve moeder. Deze opleiding is dan ook in alle opzichten een zeer waardevolle toevoeging in mijn leven. De groep vrouwen vullen elkaar ook zo mooi aan en er zijn zoveel (h)erkenningspunten. Het voelt hierdoor zo veilig en vertrouwd en zeker niet als school. Met zijn alle kunnen wij vanuit ons hart de kinderen van NU gaan helpen. Hoe mooi is dat! Heel erg bedankt Anne ❤😘

Toen ik besloot om mijn droom en missie (met kinderen werken) te gaan volgen in de vorm van kindercoaching kwam al vrij snel de opleiding Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie van Anne op mijn pad. Een vriendin stuurde een link door met de tekst: dit past echt helemaal bij jou! En wat had ze gelijk!

In september 2022 ben ik begonnen met de opleiding en wat is dit een mooie en fijne opleiding! Ik ben hier echt zo op mijn plek. Het is al jaren mijn droom om kinderen te kunnen ondersteunen, om ze (weer) te laten stralen vanuit hun eigen unieke kern en ze te laten voelen en ervaren dat ze echt kunnen en mogen zijn wie ze zelf zijn. Ik wilde dit wel op een holistische manier kunnen doen en echt vanuit mijn eigen hart en zijn. Deze opleiding is hier voor mij de perfecte opleiding voor! Je leert tijdens deze opleiding niet alleen veel over hoe je kinderen kan helpen en ondersteunen en welke methodieken en oefeningen je hiervoor kan inzetten, ook is deze opleiding een plek waar je jezelf weer op een dieper niveau gaat ontdekken en ontwikkelen. Naast de praktijkdagen waarin we veel met elkaar oefenen heeft de opleiding ook een zeer uitgebreide online leeromgeving.

Anne is een lieve, zachte (en van daaruit heel krachtige) en warme vrouw die echt leeft en handelt vanuit haar hart, dat is in alles voelbaar. Daarbij heeft ze ook nog eens ontzettend veel kennis op het gebied van kinderen, kindercoaching/-therapie en HSP. Zo mooi en fijn hoe ze iedereen aanvoelt, begrijpt en echt ziet. Ze staat ook echt voor ons klaar om ons te helpen in ons proces binnen deze opleiding. Dat is ook elke praktijkdag weer voelbaar in de groep. Het is zo’n fijne groep waarin iedereen zich veilig voelt en echt mag zijn wie ze is.

Ik raad deze opleiding aan iedereen aan die vanuit zijn hart kinderen wil helpen en ondersteunen! Ik ben in ieder geval heel dankbaar dat ik me heb aangemeld voor deze mooie opleiding.

Ik volg bij Anne de opleiding Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie. Voor mijzelf was dit de keuze om mijn kennis uit te breiden en methodieken te leren om kinderen nog specifieker te kunnen begeleiden en helpen.

Wat een ontzettend fijne opleiding is dit! Ik ben blij dat ik de stap gezet heb en mij ingeschreven heb. Anne is een heel heel fijn mens. Warm, liefdevol, zacht en intuïtief. De persoonlijke begeleiding is heel fijn, ze staat naast haar studenten en helpt waar nodig.
Tijdens de lesdagen leren we nieuwe methodieken, oefenen we met elkaar en is er tijd voor vragen & reflectie.

Bij twijfel.. doen! Het verrijkt en verdiept je persoonlijk en je kunt je nieuwe kennis en inzichten straks gebruiken voor vele gezinnen!

Bedankt Anne voor deze mooie opleiding!

Wat een fantastische opleiding!
Ik heb met vol enthousiasme en motivatie de opleiding tot kindertherapeut bij Anne afgerond. Zij maakt echt deze opleiding. Ze is vol passie en je neemt het van haar over. Zo fijn om te kunnen doen wat zij met liefde doet. Kinderen en ouders helpen. Het mooie in deze opleiding is ook dat je jezelf (nog) beter leert kennen. Ik ga in januari starten met mijn praktijk Florère.
Twijfel je nog om de opleiding te gaan doen? Niet doen! Je zult geen spijt krijgen. Dank je wel lieve Anne!

In september begonnen met de opleiding 'holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie'. Het is een hele waardevolle opleiding die mij, op zowel persoonlijk als professioneel vlak, verdieping en verrijking geeft. Anne is een zeer open persoon die tijd neemt voor de individuele vraagstukken en tegelijkertijd het groepsproces niet uit het oog verliest. Ik voel me gezien door Anne en door haar open houding durf ik mijzelf te zijn in alle kwetsbaarheid. Binnen mijn eigen praktijk zijn de methodieken en inzichten een zeer welkome aanvulling die mij, op professioneel vlak, verdieping en verbreding geven. Anne denkt mee in het verder ontwikkelen van mijn praktijk en geeft handvatten. Erg fijn! Kortom, ik ben erg blij met de keus die ik heb gemaakt.

De opleiding tot Holistisch Kindertherapeut bij Anne is een verrijking voor je praktijk maar tegelijkertijd ook voor je eigen proces. De energie van Anne is prettig om les van te krijgen. Anne geeft les vanuit passie, liefde en zachtheid. Anne weet precies wat jij in je proces als Holistisch Kindertherapeut nodig hebt voor dat ene extra duwtje in de goede richting. Deze individuele aandacht is echt een extraatje op de gehele stof van de opleiding. De opleiding is online helder in elkaar gezet, waar je naast de praktijkdagen zelf mee aan de slag kan. Tijdens de praktijkdagen hangt er een gemoedelijke sfeer onderling. We voeren de theoretische stof in de praktijk uitvoerig uit. Al met al Anne is een stukje verrijking geweest op mijn levenspad, waar ik haar enorm dankbaar voor ben.

De opleiding tot holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie voelt als thuiskomen. Het is voor jezelf als mens een heel mooie ervaring. Daarnaast brengt het mij dat degene om als moeder, juf en IB’er kinderen nog beter te zien, begrijpen en begeleiden. Naast een drukke baan en mijn gezinsleven voelt het overigens niet als studeren. Het geeft zo ontzettend veel energie om met de modules en de methodieken aan de slag te gaan. Alles te danken aan Anne. Zij heeft deze opleiding neergezet en doet dit met zoveel kennis, kunde & liefde. Dit is overal in terug te zien en daarom is deze opleiding geweldig!

Anne heeft de opleiding Holistisch Kindertherapeut met specialisatie HSP met veel zorg, aandacht, kundigheid, kennis en liefde neergezet. Anne is een vakvrouw die met enthousiasme, liefde de kennis kan overdragen en waar tegelijkertijd je eigen ontwikkeling en bewustwordingsproces in gang wordt gezet. Anne ziet in welk proces je zit en wat je nodig hebt. De opleiding heeft naast de fysieke lessen ook een fijne leeromgeving met verschillende modules/thema's. De opleiding is neergezet waarin leren, verbinden, voelen, ervaren, delen en verdiepen van HSP/ methodieken vanuit een holistische visie en je eigen ontwikkeling centraal staat. Authenticiteit voor het kind maar ook voor elke deelnemer van de opleiding is zeer belangrijk binnen de opleiding van Anne. Wil je je verdiepen om op een holistische wijze te werken, verdiepen in HSP en werken vanuit je hart met kinderen/ouders dan zou ik niet twijfelen maar deze opleiding Echt aanraden.

De opleiding holistisch kindertherapeut met specialisatie hsp is niet alleen een prachtige opleiding waar je kinderen mee verder helpt, maar ook een opleiding waar je zelf een mooie groei doormaakt. Toen ik via via op Anne haar website kwam voelde ik het meteen, dit is de opleiding die ik zocht. Anne is een hele warme en liefdevolle vrouw. Je voelt je meteen bij haar op het gemak. De theorie is duidelijk geschreven en makkelijk online te bereiken. De praktijkdagen zijn een mooie aanvulling op de theorie waar je met de vele verschillende methodieken aan de slag gaat. Wil je zelf een mooie ontwikkeling doormaken en vanuit daar kinderen helpen te luisteren naar hun gevoel en vanuit daar de kinderen in hun kracht zetten, dan ben je bij Anne echt aan het juiste adres. Twijfel niet ook al moet je er lang voor reizen zoals ik.

Een opleiding waar je veel handvaten (kennis en methodieken) krijgt om hsp kinderen te kunnen begeleiden. Anne is een hele lieve vrouw, die je recht uit haar hart les geeft. Wanneer je je open stelt voor deze opleiding ga je ook een stuk van jezelf ontdekken.

Anne zorgt voor een hele positieve sfeer tijdens de opleiding. Ze zorgt voor rust tijdens de lessen, maar ook voor samenwerking tussen de studenten. Er is een veilig klimaat waarin studenten veel durven uit te wisselen!

Enthousiast geworden?

Meld je aan voor de opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP-specialisatie en leer alles over HSP.

error: Deze content is beveilgd
Studiegids - Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP-specialisatie

Gratis studiegids downloaden

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de studiegids digitaal over de opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie!