Reviews

De opleiding tot holistisch kindertherapeut brengt mij zo veel moois. Vanaf het begin dat ik met Anne in contact kwam voelde ik meteen dat dit de opleiding was waar ik al die tijd al naar op zoek was. Het is een aanrader voor iedereen die diep vanuit het hart voelt meer te willen betekenen voor de kinderen van nu. De opleiding is ontzettend mooi, diepgaand en professioneel opgezet door Anne en ze deelt haar expertise met zoveel passie en plezier. Je voelt je bij Anne in de les helemaal op je gemak en ze neemt alle ruimte en tijd om met je te verbinden.

Dankjewel Anne voor wat je doet 💗🙏

De hsp-academie is een hele fijne manier om kinderen holistisch te begeleiden. Anne geeft echt op gevoel haar lessen en dat kun je zien. Niet alleen voor jezelf is dit een fijne leerschool maar ook hoe je de kindjes kunt helpen hun patronen te doorbreken en zij de juiste handvaten krijgen om zelfstandig en zelfverzekerd hun weg te bewandelen!

De opleiding tot Holistisch Kindertherapeut met specialisatie HSP volg ik nu sinds januari. Als juf in het basisonderwijs heb ik vele opleidingen en cursussen gevolgd. Maar wát een prachtige opleiding is dit, met liefde en kundigheid gegeven door Anne. Zij geeft elke fysieke lesdag zelf met passie haar kennis over HSP door. Daarbij heeft ze een mooie online leeromgeving opgezet. De methodieken die wij er leren en samen oefenen, raken ook onszelf waardoor we mogen ervaren wat het teweeg brengt. Daarbij gaat het leren als vanzelf, in een ontspannen en warme groep waar iedereen zichzelf mag zijn. Ik ervaar het als zeer waardevol voor mezelf en ook zeker voor de kinderen op school. Ik mocht voor een opdracht met enkele kinderen van groep 7 sessies houden. We tekenden, hadden het over van alles wat er in ze opkwam, deden een mooie ademhalingsoefening, schreven een treffende tekst op een kaart en eindigden ontspannen. Wat ben ik dankbaar dat ik dit mag leren. Naast het lesgeven ga ik hier op school meer aandacht aan schenken en anderen enthousiasmeren, want ik zie wat het met kinderen doet. Dank je wel Anne, voor deze prachtige opleiding! Juf Erna V.

Een hele mooie opleiding, ook erg waardevol voor jezelf. Anne weet door haar eigen sensitiviteit en ervaring heel goed wat er nodig is voor de kinderen van nu. Ze brengt dit over op haar eigen liefdevolle manier. De lesdagen zijn heel ontspannen en vooral praktijkgericht. Een fijne en warme groep dames met allemaal dezelfde missie. Voelt als thuiskomen 🧡

De opleiding tot Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie daarvan voelde ik meteen: dit is op mijn lijf geschreven! Wauw ik ben onder de indruk wat deze opleiding allemaal voor moois brengt en hoe een veilige, warme, vertrouwde sfeer Anne creëert. Een setting waarin alles gedeeld kan worden, er ruimte is om vragen te stellen en de methodieken meteen te oefenen in de praktijk. Iedere keer kijk ik uit naar de volgende opleidingsdag, het is een cadeau voor jezelf! Zoveel herkenning vind ik bij deze bijzondere groep vrouwen die dezelfde passie delen. Heel dankbaar dat ik deze prachtige opleiding mag volgen! Het geeft de verdieping en verrijking waar ik naar op zoek was. En het laat me groeien op persoonlijk en professioneel vlak! Anne is een liefdevolle en intuïtieve vrouw die veel rust en warmte uitstraalt. Die naast je staat en je aanmoedigt. Haar liefde en passie voor het vak, alle kennis en ervaring heeft ze in deze holistische opleiding vorm gegeven. Zoveel dank Anne voor wie je bent en alles wat je doet!

Na een zoektocht op google kwam ik terecht op de website van de HSP academie. Dit raakte mij zo in mijn hart en voelde direct dat dit het voor mij is. Ik ben in september begonnen en heb geen moment spijt gehad. Anne geeft les vanuit haar hart en dit voel je ook echt! Een warme, krachtige vrouw die weet waar zij over praat en wat zij over wilt brengen. Zelf werk ik al heel wat jaren in de kinderopvang, ben ik een hoogsensitieve moeder. Deze opleiding is dan ook in alle opzichten een zeer waardevolle toevoeging in mijn leven. De groep vrouwen vullen elkaar ook zo mooi aan en er zijn zoveel (h)erkenningspunten. Het voelt hierdoor zo veilig en vertrouwd en zeker niet als school. Met zijn alle kunnen wij vanuit ons hart de kinderen van NU gaan helpen. Hoe mooi is dat! Heel erg bedankt Anne ❤😘

Toen ik besloot om mijn droom en missie (met kinderen werken) te gaan volgen in de vorm van kindercoaching kwam al vrij snel de opleiding Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie van Anne op mijn pad. Een vriendin stuurde een link door met de tekst: dit past echt helemaal bij jou! En wat had ze gelijk!

In september 2022 ben ik begonnen met de opleiding en wat is dit een mooie en fijne opleiding! Ik ben hier echt zo op mijn plek. Het is al jaren mijn droom om kinderen te kunnen ondersteunen, om ze (weer) te laten stralen vanuit hun eigen unieke kern en ze te laten voelen en ervaren dat ze echt kunnen en mogen zijn wie ze zelf zijn. Ik wilde dit wel op een holistische manier kunnen doen en echt vanuit mijn eigen hart en zijn. Deze opleiding is hier voor mij de perfecte opleiding voor! Je leert tijdens deze opleiding niet alleen veel over hoe je kinderen kan helpen en ondersteunen en welke methodieken en oefeningen je hiervoor kan inzetten, ook is deze opleiding een plek waar je jezelf weer op een dieper niveau gaat ontdekken en ontwikkelen. Naast de praktijkdagen waarin we veel met elkaar oefenen heeft de opleiding ook een zeer uitgebreide online leeromgeving.

Anne is een lieve, zachte (en van daaruit heel krachtige) en warme vrouw die echt leeft en handelt vanuit haar hart, dat is in alles voelbaar. Daarbij heeft ze ook nog eens ontzettend veel kennis op het gebied van kinderen, kindercoaching/-therapie en HSP. Zo mooi en fijn hoe ze iedereen aanvoelt, begrijpt en echt ziet. Ze staat ook echt voor ons klaar om ons te helpen in ons proces binnen deze opleiding. Dat is ook elke praktijkdag weer voelbaar in de groep. Het is zo’n fijne groep waarin iedereen zich veilig voelt en echt mag zijn wie ze is.

Ik raad deze opleiding aan iedereen aan die vanuit zijn hart kinderen wil helpen en ondersteunen! Ik ben in ieder geval heel dankbaar dat ik me heb aangemeld voor deze mooie opleiding.

Ik volg bij Anne de opleiding Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie. Voor mijzelf was dit de keuze om mijn kennis uit te breiden en methodieken te leren om kinderen nog specifieker te kunnen begeleiden en helpen.

Wat een ontzettend fijne opleiding is dit! Ik ben blij dat ik de stap gezet heb en mij ingeschreven heb. Anne is een heel heel fijn mens. Warm, liefdevol, zacht en intuïtief. De persoonlijke begeleiding is heel fijn, ze staat naast haar studenten en helpt waar nodig.
Tijdens de lesdagen leren we nieuwe methodieken, oefenen we met elkaar en is er tijd voor vragen & reflectie.

Bij twijfel.. doen! Het verrijkt en verdiept je persoonlijk en je kunt je nieuwe kennis en inzichten straks gebruiken voor vele gezinnen!

Bedankt Anne voor deze mooie opleiding!

Wat een fantastische opleiding!
Ik heb met vol enthousiasme en motivatie de opleiding tot kindertherapeut bij Anne afgerond. Zij maakt echt deze opleiding. Ze is vol passie en je neemt het van haar over. Zo fijn om te kunnen doen wat zij met liefde doet. Kinderen en ouders helpen. Het mooie in deze opleiding is ook dat je jezelf (nog) beter leert kennen. Ik ga in januari starten met mijn praktijk Florère.
Twijfel je nog om de opleiding te gaan doen? Niet doen! Je zult geen spijt krijgen. Dank je wel lieve Anne!

In september begonnen met de opleiding 'holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie'. Het is een hele waardevolle opleiding die mij, op zowel persoonlijk als professioneel vlak, verdieping en verrijking geeft. Anne is een zeer open persoon die tijd neemt voor de individuele vraagstukken en tegelijkertijd het groepsproces niet uit het oog verliest. Ik voel me gezien door Anne en door haar open houding durf ik mijzelf te zijn in alle kwetsbaarheid. Binnen mijn eigen praktijk zijn de methodieken en inzichten een zeer welkome aanvulling die mij, op professioneel vlak, verdieping en verbreding geven. Anne denkt mee in het verder ontwikkelen van mijn praktijk en geeft handvatten. Erg fijn! Kortom, ik ben erg blij met de keus die ik heb gemaakt.

De opleiding tot Holistisch Kindertherapeut bij Anne is een verrijking voor je praktijk maar tegelijkertijd ook voor je eigen proces. De energie van Anne is prettig om les van te krijgen. Anne geeft les vanuit passie, liefde en zachtheid. Anne weet precies wat jij in je proces als Holistisch Kindertherapeut nodig hebt voor dat ene extra duwtje in de goede richting. Deze individuele aandacht is echt een extraatje op de gehele stof van de opleiding. De opleiding is online helder in elkaar gezet, waar je naast de praktijkdagen zelf mee aan de slag kan. Tijdens de praktijkdagen hangt er een gemoedelijke sfeer onderling. We voeren de theoretische stof in de praktijk uitvoerig uit. Al met al Anne is een stukje verrijking geweest op mijn levenspad, waar ik haar enorm dankbaar voor ben.

De opleiding tot holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie voelt als thuiskomen. Het is voor jezelf als mens een heel mooie ervaring. Daarnaast brengt het mij dat degene om als moeder, juf en IB’er kinderen nog beter te zien, begrijpen en begeleiden. Naast een drukke baan en mijn gezinsleven voelt het overigens niet als studeren. Het geeft zo ontzettend veel energie om met de modules en de methodieken aan de slag te gaan. Alles te danken aan Anne. Zij heeft deze opleiding neergezet en doet dit met zoveel kennis, kunde & liefde. Dit is overal in terug te zien en daarom is deze opleiding geweldig!

Anne heeft de opleiding Holistisch Kindertherapeut met specialisatie HSP met veel zorg, aandacht, kundigheid, kennis en liefde neergezet. Anne is een vakvrouw die met enthousiasme, liefde de kennis kan overdragen en waar tegelijkertijd je eigen ontwikkeling en bewustwordingsproces in gang wordt gezet. Anne ziet in welk proces je zit en wat je nodig hebt. De opleiding heeft naast de fysieke lessen ook een fijne leeromgeving met verschillende modules/thema's. De opleiding is neergezet waarin leren, verbinden, voelen, ervaren, delen en verdiepen van HSP/ methodieken vanuit een holistische visie en je eigen ontwikkeling centraal staat. Authenticiteit voor het kind maar ook voor elke deelnemer van de opleiding is zeer belangrijk binnen de opleiding van Anne. Wil je je verdiepen om op een holistische wijze te werken, verdiepen in HSP en werken vanuit je hart met kinderen/ouders dan zou ik niet twijfelen maar deze opleiding Echt aanraden.

De opleiding holistisch kindertherapeut met specialisatie hsp is niet alleen een prachtige opleiding waar je kinderen mee verder helpt, maar ook een opleiding waar je zelf een mooie groei doormaakt. Toen ik via via op Anne haar website kwam voelde ik het meteen, dit is de opleiding die ik zocht. Anne is een hele warme en liefdevolle vrouw. Je voelt je meteen bij haar op het gemak. De theorie is duidelijk geschreven en makkelijk online te bereiken. De praktijkdagen zijn een mooie aanvulling op de theorie waar je met de vele verschillende methodieken aan de slag gaat. Wil je zelf een mooie ontwikkeling doormaken en vanuit daar kinderen helpen te luisteren naar hun gevoel en vanuit daar de kinderen in hun kracht zetten, dan ben je bij Anne echt aan het juiste adres. Twijfel niet ook al moet je er lang voor reizen zoals ik.

Een opleiding waar je veel handvaten (kennis en methodieken) krijgt om hsp kinderen te kunnen begeleiden. Anne is een hele lieve vrouw, die je recht uit haar hart les geeft. Wanneer je je open stelt voor deze opleiding ga je ook een stuk van jezelf ontdekken.

Anne zorgt voor een hele positieve sfeer tijdens de opleiding. Ze zorgt voor rust tijdens de lessen, maar ook voor samenwerking tussen de studenten. Er is een veilig klimaat waarin studenten veel durven uit te wisselen!

error: Deze content is beveilgd

Gratis studiegids downloaden?

Laat hieronder je gegevens achter
en ontvang de studiegids digitaal!