Handboek HSP Kids

Een kompas voor het herkennen en begeleiden van kinderen met voelsprieten

Ontvang de 7-daagse online training Help! Ik heb voelsprieten t.w.v. €99 gratis bij aankoop van het handboek! 🎁

Met De HSP Academie leiden we professionals op om deze kennis en kunde te kunnen verspreiden in hun werkveld op dit specifieke vlak en dat alles op holistische wijze. Het handboek is niet alleen voor professionals, maar ook voor ouders met kinderen met voelsprieten, en iedereen die werkt met kinderen.

Het is wat ik zelf als kind gemist heb in mijn jeugd. Wat had ik het fijn gevonden als er toen iemand was geweest, bijvoorbeeld binnen het onderwijs, die mij begreep en had kunnen ondersteunen.

Jullie voelen het vast, dit doe ik vanuit mijn hart!

Het is mijn missie om kinderen van nu volledig te laten floreren, zodat ze kunnen zijn wie ze zijn: krachtig, sensitief en bovenal authentiek.

Want deze kinderen hoeven niet te veranderen, er mag meer kennis zijn. Bestel nu het fysieke handboek of de digitale versie.

Het is echt mijn missie om kinderen met HSP, met voelsprieten, de begeleiding te geven die ze verdienen.

Blog Hoogsensitieve kinderen en prestatiedruk

Het handboek als kompas:

Het handboek is voor:

Over Anne van Omme

Anne is Holistisch Kindertherapeute en HSP specialiste. Ze geeft elke les zelf vanuit haar eigen ervaring en jarenlange expertise. Bij bepaalde modules zijn experts betrokken die hun expertise overdragen aan jou.

Anne van Omme is founder van De HSP Academie. Ze werkt fulltime als zelfstandig Holistisch Kindertherapeut en heeft al meer dan 4500 kinderen zien opbloeien in haar succesvolle Praktijk BLOEI. Ze schrijft artikelen voor (bekende) platforms en traint al jaren o.a. leerkrachten, kindercoaches, KDV, andere coaches en therapeuten en geeft (online en live) trainingen en presentaties door het hele land. 

error: Deze content is beveilgd
Studiegids - Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP-specialisatie

Gratis studiegids downloaden

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de studiegids digitaal over de opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie!