"Wat ben ik dankbaar dat ik dit mag leren."

De opleiding tot Holistisch Kindertherapeut met specialisatie HSP volg ik nu sinds januari. Als juf in het basisonderwijs heb ik vele opleidingen en cursussen gevolgd. Maar wát een prachtige opleiding is dit, met liefde en kundigheid gegeven door Anne. Zij geeft elke fysieke lesdag zelf met passie haar kennis over HSP door. Daarbij heeft ze een mooie online leeromgeving opgezet.

De methodieken die wij er leren en samen oefenen, raken ook onszelf waardoor we mogen ervaren wat het teweeg brengt. Daarbij gaat het leren als vanzelf, in een ontspannen en warme groep waar iedereen zichzelf mag zijn.
Ik ervaar het als zeer waardevol voor mezelf en ook zeker voor de kinderen op school. Ik mocht voor een opdracht met enkele kinderen van groep 7 sessies houden.

Ik ervaar het als zeer waardevol voor mezelf en ook zeker voor de kinderen op school.

We tekenden, hadden het over van alles wat er in ze opkwam, deden een mooie ademhalingsoefening, schreven een treffende tekst op een kaart en eindigden ontspannen.

Wat ben ik dankbaar dat ik dit mag leren. Naast het lesgeven ga ik hier op school meer aandacht aan schenken en anderen enthousiasmeren, want ik zie wat het met kinderen doet.

Dank je wel Anne, voor deze prachtige opleiding!

Erna Visschedijk (leerkracht)

Enthousiast geworden?

Meld je aan voor de opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP-specialisatie en leer alles over HSP.

error: Deze content is beveilgd
Studiegids - Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP-specialisatie

Gratis studiegids downloaden

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de studiegids digitaal over de opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie!