“Terwijl ik dit schrijf denk ik aan de opleiding en straal ik alweer! Ik heb al zoveel geleerd en blijf me maar verder ontwikkelen. De opleiding is zo goed ontworpen.”

Een opleiding volgen bij De HSP academie is echt een aanrader. Terwijl ik dit schrijf denk ik aan de opleiding en straal ik alweer! Ik heb al zoveel geleerd en blijf me maar verder ontwikkelen. De opleiding is zo goed ontworpen.

Thuis leer je de theorie in de online leeromgeving. Deze is heel toegankelijk. Één keer per maand kom je fysiek naar de academie om methodieken te leren, te oefenen en contact met studiegenoten.

Anne en haar team hebben onwijs veel (wetenschappelijke) kennis. Dit draagt ze over op een natuurlijke manier met veel praktijkvoorbeelden.

Ook heeft ze veel materialen die ze zelf inzet tijdens haar werk met de kinderen. Anne zorgt voor een hele fijne, veilige sfeer tijdens de bijeenkomsten. Er is tijd voor individuele vragen en aandacht voor de student.

Ik heb me nog nooit zo fijn gevoeld tijdens het volgen van een opleiding. Je krijgt snel feedback op je opdrachten van Anne zelf of haar werknemers.

Kortom: meld je aan, want het is het zo waard.

Manon Pierik (leerkracht)

Enthousiast geworden?

Meld je aan voor de opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP-specialisatie en leer alles over HSP.

error: Deze content is beveilgd
Studiegids - Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP-specialisatie

Gratis studiegids downloaden

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de studiegids digitaal over de opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie!