"Eerst kijken naar het kind"

A6709541-8070-4735-97D8-E49466000ADB

“Als Rots & Water trainer op scholen merkte ik dat kinderen steeds vaker overprikkeld en hooggevoelig zijn. Omdat ik onlangs de opleiding kindercoach heb afgerond, wilde ik me meer verdiepen in HSP. Van Anne heb ik geleerd om eerst naar het kind te kijken en een fijne sfeer te creëren. Daarmee komen kinderen tot rust en voelen ze zich sneller veilig.”

Intuïtief coachen

“Voorheen zette ik van alles klaar en wilde ik zo snel mogelijk met de methodieken aan de slag. Tegenwoordig coach ik veel intuïtiever: ik voel aan wat het kind nodig heeft. Ik heb nu geleerd alles af te stemmen op het individuele kind. Ik weet nu beter hoe lichaam en geest samenwerken met het energetische in een kind. En waarom een holistische aanpak dus goed werkt.

Op de HSP-academie vind je naast de hele fijne fysieke lessen ook haar uitgebreide online leeromgeving met allerlei filmpjes en uitleg van Anne. Je merkt dat ze ontzettend levendig kan vertellen. Verder vind ik het fijn dat er yoga-oefeningen in de opleiding zitten en dat er een slaapcoach bij betrokken is. Daardoor krijg je heel veel praktische tools aangereikt om gelijk mee aan de slag te gaan. Dat is voor ouders erg handig, want dan kunnen ze er thuis zelf mee verder.

Anne heeft een warme persoonlijkheid en werkt vanuit haar hart. Ze kan kinderen en coaches goed in hun kracht zetten; ze spreekt een groot vertrouwen naar je uit. Ze laat je voelen dat je het goed doet. Dat is heel mooi aan Anne.

Het is echt haar missie om professionals als coaches, leerkrachten, therapeuten maar ook ouders te helpen om via deze holistische aanpak te werken, zodat meer gevoelige kinderen gelukkiger worden.”

Wendy Seesing
mooisterkwendy.nl

Enthousiast geworden?

Meld je aan voor de opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP-specialisatie en leer alles over HSP.

error: Deze content is beveilgd
Studiegids - Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP-specialisatie

Gratis studiegids downloaden

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de studiegids digitaal over de opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie!