7-daagse online training Help! Ik heb voelsprieten

Het is onze missie om hoogsensitieve kinderen in hun kracht te zetten, door jou als ouder en/of professional alles te leren over HSP.

We gaan de wereld een stukje fijner en liefdevoller te maken, de kinderen van Nu zijn immers de toekomst. HSP kids hebben ontzettend veel talenten. Met de juiste ondersteuning kunnen ze zich ontwikkelen tot krachtige, verbindende volwassenen. En kunnen ze stralen en helemaal zichzelf zijn, met al hun kwaliteiten. De online training is een waardevol kompas voor jou, om je te helpen navigeren in de wereld van HSP.

Blog Hoogsensitieve kinderen en prestatiedruk

Bewustzijn creëren over prikkelgevoeligheid én hooggevoeligheid bij kinderen, zodat ze het begrip en de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Het doel van de online training

De 7-daagse online training staat in het teken van hoogsensitieve kinderen. Door middel van oefeningen zal het onderwerp meer gaan leven en er is voldoende aandacht voor reflectie en zelfonderzoek.

Bewustzijn creëren over HSP bij kinderen, zodat ze het begrip en de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Deze training is voor ouders van kinderen met voelsprieten en voor professionals.

We wisselen informatie/theorie af met praktische oefeningen. Zodat je niet alleen op cognitief niveau leert over hoogsensitiviteit bij kinderen, maar ook echt voelt waar HSP over gaat, zodat je kinderen ook echt vanuit je hart kunt begeleiden.

Deze 7-daagse is geschikt voor jou als:

“Wow. Wat een prachtige training is dit! Zo compleet! Het zit bomvol waardevolle, verdiepende kennis waarmee je leert hoe het brein werkt als hoogsensitief persoon of bij je eigen kind. Je leert jezelf echt beter kennen door de herkenning die je leest over je eigen persoonlijke kenmerken rondom hsp.

Het bevat daarnaast ongelofelijk veel mooie, praktisch toepasbare oefeningen en tips die je als leerkracht in kunt zetten in de klas, als pedagogisch medewerker in de kinderopvang of bij jezelf en je kind thuis. De mindfulness oefeningen zijn echt mijn favoriet! Ik heb ze direct toegepast bij m’n gevoelige kids en het effect was snel merkbaar.

Een rijke, verdiepende, complete training als je wilt weten hoe je de kinderen van nu met voelsprieten kunt helpen! En jezelf daarnaast ook, want je leert niet alleen je kind beter kennen, ook geef je je zelfontwikkeling een boost. Je komt dichter bij jezelf door als deze mooie inzichten en kennis en praktische tips. Heel waardevol! Bedankt Anne voor het schrijven van deze mooie training! Een mega aanrader wat mij betreft!“

– Malou (holistisch kindertherapeut)

Hoe is de online training opgebouwd?

Even voorstellen

Mijn naam is Anne van Omme, holistisch kindertherapeut, HSP expert, trainer & spreker.

Ik werk ruim vijf jaar als holistisch kindertherapeut en hebt duizenden kinderen zien opbloeien in mijn Praktijk BLOEI. Met liefde en gedrevenheid zet ik mijn hoogsensitiviteit in om kinderen en ouders (nationaal en internationaal) te helpen. Met mijn opleiding Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie, leid ik professionals op om vanuit liefde, kennis en kunde te anticiperen op hooggevoeligheid bij kinderen.

Het is mijn missie om kinderen met HSP, met voelsprieten, de begeleiding te geven die ze verdienen. Om ouders van kennis te voorzien om hun kinderen te geven wat ze nodig hebben en om professionals op te leiden die deze kennis en kunde op dit specifieke vlak kunnen verspreiden in hun werkveld. En dat alles op holistische wijze.

error: Deze content is beveilgd
Studiegids - Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP-specialisatie

Gratis studiegids downloaden

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de studiegids digitaal over de opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie!