ZenFam meditatie app

Een kindermeditatie app voor kinderen met:

Onze jongens worden, mede door de fijne stem van Anne, heel rustig en vallen daardoor sneller in slaap.

5/5

“Wat een mooie en gebruiksvriendelijke app. De kinderen kunnen zelf gemakkelijk een meditatie kiezen. Onze jongens worden, mede door de fijne stem van Anne, heel rustig en vallen daardoor sneller in slaap. Ook de documenten in de app vinden wij een hele fijne toevoeging. Zeker een aanrader!”

Desi van Wijk

Wij zijn enorm dankbaar met deze fijne kindermeditatie app!

5/5

“Wij zijn enorm dankbaar met deze fijne kindermeditatie app! Mijn dochter (9) luistert elke avond voor het slapen gaan een meditatie. Zo komt haar soms zo volle hoofdje tot rust. Het is een mooi ritueel geworden. En nu dus ook een Nederlandse met de fijne vrouwenstem van Anne! Er staan veel verschillende soorten meditaties op, leuke onderwerpen echt ingespeeld op de fantasie en belevingswereld van een kind. Zelf werk ik op een kinderdagverblijf en kan ik de rustgevende baby binaural sleep ook zeker gebruiken.
Ook de informatie voor ouders is een goede toevoeging.”

Fijn dat in deze app ook affirmaties zitten

5/5

“Aangeschaft voor mijn kinderen en stiekem ook mezelf. Fijn dat in deze app ook affirmaties zitten 👌🏻 de gesproken stem van Anne is kalm en aangenaam. Fijn om naar te luisteren. Je kan de GSM gewoon neerleggen en verder luisteren. Handig voor in de avonden.”

Kindermoes, België

error: Deze content is beveilgd
Studiegids - Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP-specialisatie

Gratis studiegids downloaden

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de studiegids digitaal over de opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie!