Opleiding Holistisch jongerentherapeut met expertise overprikkeling

Vanaf januari 2025 start de inspirerende opleiding gericht op het holistisch begeleiden van jongeren, resulteert in zelfvertrouwen, kennis, kunde en een stevige bedding als professional.

Jij (her)kent de behoeften van de jongeren van nu, in een wereld bomvol met prikkels. Ruim 20% van de kinderen is HSP (Hoog Sensitieve Persoon), dit maakt ze gevoeliger voor prikkels, mede doordat deze diepgaander verwerkt worden in het brein. Omdat de overvloed aan informatie in het leven van jongeren alleen maar groeit, is het vandaag de dag ontzettend belangrijk om je daar als professional in te bekwamen. Download gratis de studiegids met alle informatie over de opleiding.

opleiding-jongerentherapeut-expertise-overprikkeling-hsp-academie

Gratis studiegids downloaden?

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de studiegids digitaal over de opleiding Holistisch Jongerentherapeut met expertise overprikkeling!

Opleiding Holistisch Systeemcoach

Praktische informatie

Januari Donderdag groep 2025

Ga jij dit mooie avontuur met ons aan?

Er zijn maar een beperkt aantal plekken
beschikbaar, dus geef je snel op!

4970 euro *

Of in 5 termijnen van €994,- p/maand of 10 termijnen van €497,- p/maand

* Inclusief inschrijfkosten, online en fysieke studiematerialen, toegang tot de online leeromgeving en lunch tijdens de praktijkdagen
vrijgesteld van BTW

Wanneer jij voelt in jezelf dat je je meer wilt verdiepen in familiesystemen, dan ben jij aan het juiste adres en super welkom!

Meld je aan voor een toelatingscall met Anne om samen te beoordelen of jij inderdaad op je plekje bent!

De toelatingscalls zijn per videocall en duren maximaal 15 minuten.

Let op: na aanmelding gaan we tijdens het toelatingscall bekijken of de opleiding een passende match is. Het is bedoeld om te verbinden, samen zeker te weten of de opleiding bij jou past en kennis te maken met elkaar, niet als standaard oriëntatie voor opleidingen. Voel éérst of je graag wilt instappen in de opleiding.

Tot snel en veel liefs!
Anne & team De HSP Academie

KTNO registratie
KTNO is een Nederlandse brancheorganisatie en accreditatie platform voor zorg professionals, beroepsverenigingen, opleiders en bij- en nascholingsinstituten in complementaire zorg. KTNO behartigt hun belangen, informeert externen en (waar)borgt de kwaliteit.

CRKBO registratie
De opleiding is een officieel geregistreerde beroepsonderwijs opleiding en draagt het CRKBO registratie: Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.
Bij het CRKBO staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Wij zijn er trots op te zijn opgenomen in hun kwaliteitsregister.

GAT erkenning
Daarnaast is de opleiding erkend door GRO: GAT Register Opleidingen (GRO): de screeningcommissie van GRO erkent opleiders en scholing en heeft de opleiding tot Holistisch Kindertherapeut van De HSP Academie erkend als HBO vakopleiding.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag die hier niet bij staat? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de studentenbegeleider Barbara: office@hsp-academie.com.

De studenten die meedoen aan de opleiding zijn professionals en gelijkgestemden. De academie is een kleinschalig onderwijsinstelling waar persoonlijke aandacht centraal staat.

Wanneer jij voelt in jezelf dat je je meer wilt verdiepen in het werken met jongeren met expertise overprikkeling, dat het klopt en je merkt dat jij je helemaal happy vanbinnen voelt dan ben jij aan het juiste adres en van harte welkom.

Minimaal MBO 4 of een gerelateerde opleiding.

Ja, de ervaring van studenten is dat het goed te combineren is doordat het 1 praktijkdag per maand is.

Ja, de opleiding is een erkende HBO-niveau vakopleiding. De opleiding is KTNO geregistreerd, CRKBO en erkend door GRO: GAT Register Opleidingen.

De kosten zijn inclusief: inschrijfkosten, online en fysieke studiematerialen, toegang tot de online leeromgeving en lunch tijdens de praktijkdagen. Vrijgesteld van BTW.

Je kunt zeker betalen in termijnen. In 5 termijnen van €994,- per maand maand of 10 termijnen van €497,- per maand.

Als je hebt gekozen voor termijnbetaling, dan wordt vanaf de volgende maand, elke maand, de nieuwe termijn automatisch van je rekening afgeschreven.

Ja, de lunches zijn inbegrepen. Heb je intoleranties of allergieën, dan vragen wij je dat je je eigen lunch meeneemt en dit aan ons doorgeeft.

De studiebelasting bestaat uit 17 praktijkdagen en omvat 150 uur thuisstudie. Goed te combineren dus met een baan en/of gezin ernaast. Aan het einde van de opleiding maak je een praktijkopdracht en doe je examen. Gaat dit goed? Dan ontvang jij het diploma Holistisch jongerentherapeut met expertise overprikkeling.

Een toelatingscall is bedoeld om te verbinden, samen zeker te weten of de opleiding bij jou past en kennis te maken met elkaar.

Het is niet als standaard oriëntatie voor opleidingen.

De toelatingscalls zijn per videocall.

Let op: na aanmelding gaan we tijdens de toelatingscall bekijken of de opleiding een passende match is.

Het is bedoeld om te verbinden, samen zeker te weten of de opleiding bij jou past en kennis te maken met elkaar, niet als standaard oriëntatie voor opleidingen.

error: Deze content is beveilgd
Studiegids - Opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP-specialisatie

Gratis studiegids downloaden

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de studiegids digitaal over de opleiding Holistisch kindertherapeut met HSP specialisatie!